Otevírání modelářského nebe Vyškov 2010

Na tradiční modelářskou akci „Otevírání modelářského nebe“ LMK Falcon z Vyškova jsem se již dlouho těšil. Je to pohodová akce, na které se sejdou modeláři z blízkého i vzdálenějšího okolí.

Po dlouhé zimě je čas na opětné setkání, při kterém je nejen dostatek času na předvedení  modelů, ale i na přátelské popovídání. Sobotní ráno nás sice přivítalo zamračenou  oblohou a  dešťovými přeháňkami, ale  po pár telefonátech že ostatní jedou taky vyrážím směr Vyškov. Kolega z klubu  Petr Čermák je již na místě, přestává pršet, počasí se umoudřilo, vysvitlo slunce. Vzletová  dráha jako vždy  perfektně sestřižená, stánek s občerstvením, slunce svítí naplno, modrá obloha slibuje nádherné počasí. Co více si přát k prožití pěkného modelářského dne.

A ten jsme si také společně  s dalšími modeláři pěkně užili. Poděkování patří všem, kteří tuto akci připravili.

Pro ty, co se nemohli dostavit nebo je počasí odradilo, přikládám pár fotek a tím i pozvání  na další  setkání ve Vyškově. Autory fotografií jsou mimo mě Jan Musil a Ladislav Krčil.


Copyright: články a fotografie v nich použité jsou duševním vlastnictvím jejich autorů. Můžete si je číst, prohlížet a uchovávat pouze pro svou osobní potřebu. Jakékoli jiné využití a šíření, například použití na jiných webových stránkách nebo komerční využití je přísně zakázáno.

. WordPress